Brein Support is een expertisecentrum voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Brein Support ondersteunt mensen die schade hebben opgelopen aan het brein, de hersenen.

Zoeken
Bijeenkomsten
 

20110411_0100.jpgOp deze pagina vindt u informatie over bijeenkomsten voor familieleden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

NAH-café

Elk jaar organiseert Brein Support zes tot acht thema-avonden in de vorm van een NAH-café. Betrokkenen kunnen hier onder deskundige begeleiding informatie krijgen over NAH en ervaringen uitwisselen. De erkenning en herkenning die zij bij deze bijeenkomsten ervaren is groot.

Broers en zussen dagen

Enkele keren per jaar is er een speciale informatiedag voor broers, zussen en kinderen van mensen met NAH. Tijdens deze dagen staat het krijgen van informatie en het uitwisselen van ervaringen centraal.

Flash Back

Flashback is een project voor handicapverwerking door middel van muziek, theater, video en gedichten voor jongeren en volwassenen met NAH. De jongeren en volwassenen zingen veelal over de oorzaken en de gevolgen van NAH, ieder verteld zo zijn eigen verhaal. Al vijftien jaar wordt met succes met deze aanpak gewerkt op RMC Groot Klimmendaal, SG Mariëndael-VSO te Arnhem en Brein Support.