Brein Support is een expertisecentrum voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Brein Support ondersteunt mensen die schade hebben opgelopen aan het brein, de hersenen.

Zoeken
Voorlichting
 

Boekje over broers en zussen vanvoorkant.jpg

Dit boekje is speciaal voor al die broers en zussen (8-14 jaar) die elke dag te maken hebben met een broer of zus met NAH (niet-aangeboren hersenletsel). Er gaat vaak veel aandacht naar de persoon met NAH, maar er verandert ook heel veel voor de rest van het gezin, voor JOU dus! Wat maak JIJ mee en wat wil JIJ weten? Je leest wat anderen in eenzelfde situatie te vertellen hebben en je krijgt informatie. Je kunt ook zelf aan de slag met allerlei doe-dingen in het boek Mag ik ook ff?

Het boek is geschreven door Martine Kapitein en Rita van der Horst. Martine is GZ psycholoog bij De Onderwijsspecialisten in Arnhem en zij staat aan de basis van Brein Support in Arnhem. Zij is als zodanig, en als algemeen coördinator, aan het expertisecentrum verbonden. Rita was werkzaam bij RMC Groot Klimmendaal, Arnhem. Zij werkte met kinderen, jongeren en volwassenen met NAH.

Dit boek is een uitgave van de Hersenstichting Nederland, is te bestellen onder het ISBN nummer: 978-94-90396-01-5 en kost 7,50 euro.