Sluiting vanwege coronavirus

Dinsdag 31 maart jl. heeft het kabinet tijdens een persconferentie bekend gemaakt dat, vanwege de coronacrisis, de huidige maatregelen voor het onderwijs worden verlengd. Dit houdt in dat ook de scholen van De Onderwijsspecialisten gesloten zijn voor onderwijs tot en met 28 april 2020.

U wordt door de school geïnformeerd over de wijze waarop invulling wordt gegeven aan de noodopvang en de mogelijke vormen van alternatief onderwijs. Wij hopen dat de situatie zo snel mogelijk zal normaliseren. Dit vraagt van ons allemaal een uiterste inspanning om de verspreiding van het coronavirus te beperken en wij vragen hierbij uw begrip en medewerking.
Wij houden u op de hoogte via de gebruikelijk kanalen.

Overige diensten Brein Support

We hebben besloten om onze overige medewerkers zo veel mogelijk thuis te laten werken. Zo hopen wij de gezondheid van de werknemers zoveel mogelijk te waarborgen en de verspreiding van het virus te beperken. Door deze uitzonderlijke situatie kan onze telefonische beschikbaarheid beperkt zijn. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail: info@breinsupport.nl

Brief aan ouder(s) over sluiting klassen