Voor professionals

Ook als professional kun je bij Brein Support terecht. Bijvoorbeeld als je advies wilt inwinnen over de begeleiding van jonge mensen met NAH. Of hulp zoekt in het onderwijs. We zijn er onder andere voor gezinsbegeleiders, leraren en andere onderwijsprofessionals.

Wij denken mee

Veel kinderen, jongeren en jongvolwassenen met NAH weten nét overeind te blijven in een gewone onderwijs- of thuissituatie. Daarbij hebben ze vaak wel hulp en begeleiding nodig. Van jou als gezinsbegeleider, leraar of intern begeleider. Wordt er meer van je gevraagd dan je kunt bieden, dan denken we graag met je mee. We geven advies, zetten op school trajectcoaching in, of geven voorlichting over NAH. Als nodig denken we mee over oplossingen elders in de regio.

Trainingen en deskundigheidsbevordering

Brein Support biedt cursussen en workshops aan voor professionals die meer kennis willen hebben over NAH, of hun kennis willen verbreden of verdiepen.
Je kunt bij ons een basiscursus NAH volgen. Of we stellen een training voor jou en je collega’s samen, georganiseerd bij Brein Support of ‘in company’. De opzet en inhoud van die training stemmen we af op jullie vraag.

 

Meer informatie

Wil je advies, informatie of een offerte aanvragen voor een training? 

Neem contact met ons op