Hulp en begeleiding bij stage en werk

We vinden het belangrijk om jongeren en jongvolwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) voor te bereiden op een goede plek in de samenleving. Passend werk of een zinvolle dagbesteding hoort daarbij. We begeleiden je in de overstap naar een interessante stage, leuke baan of aantrekkelijke dagbesteding.

Wat kun je zelf?

We nemen de speurtocht naar een stage of werk niet van je over, maar kijken wat je zelf doet en kan. Lukt het je initiatief te nemen, contact te maken, jezelf te presenteren? Als dat (nog) niet zo goed gaat, dan helpen we je daarbij.

Ondersteuning op maat

Onze trajectcoaches kunnen samen met jou aan allerlei doelen werken. Denk aan sneller werken, omgaan met werkdruk, omgaan met regels en afspraken, en helder communiceren. Of we verkennen hoe belastbaar je bent. En wat je nodig hebt aan begeleiding of instructie om je werk goed te doen.
Prettig is dat we nauw samenwerken met organisaties die je kunnen begeleiden naar en in werk, zoals de at-groep.

Jobtraining en -coaching

Heb je een passende stage of werkplek gevonden? dan helpen we je graag om de strategie├źn die je bijvoorbeeld hebt geleerd in trainingen of de NAH-groep toe te passen op je nieuwe werksituatie. Ook als je al een tijdje bezig bent, kunnen we je blijven coachen.

at-groep

Info volgt.